Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boquita papa Ferrreyra fc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Bazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzi met een sublieme pass. Senkler rent richting de bal. De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vincenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drko onderschept slim de pass. Drko geeft een lange en hoge pass. Charro bereikt de bal nog maar net als eerste. Charro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cayun is nu in balbezit. Barman is nu in balbezit. Cayun verovert de bal door een tackle van achteren. Cayun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Braghieri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
boquita papa - Ferrreyra fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquita papa 49%, Ferrreyra fc 51%.
boquita papa - Ferrreyra fc 0:1

60e minuut.
Caicheo passt de bal zonder na te denken. Drko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barman. Barman krijgt een gele kaart. Drko raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Barman kopt de bal weg. Ulisse is nu in balbezit. De Vincenzo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Vincenzo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Webber geeft een lange en hoge pass. Cayun heeft problemen om de bal te vangen. Hughson bereikt de bal nog maar net als eerste. Drko onderschept slim de pass. Drko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Scarzello onderschept slim de pass. Scarzello speelt de bal door. Senkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkler schiet op doel. Cuculiansky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boquita papa - Ferrreyra fc 1:1

83e minuut.
Cayun probeert naar een medespeler te passen. Drko heeft problemen om de bal te vangen. Senkler is nu in balbezit. Senkler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Almirall probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caicheo neemt de hoekschop. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquita papa 42%, Ferrreyra fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boquita papa - Ferrreyra fc 1:1