Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben hur de Rafaela Centros Fc
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Catelican rent richting de bal. Lee onderschept slim de pass. Lee passt de bal in één keer door. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben hur de Rafaela - Centros Fc 1:0

16e minuut.
Kvyentray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvyentray geeft de bal voor. Alfano bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez onderschept slim de pass. Velázquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben hur de Rafaela - Centros Fc 2:0

31e minuut.
Daar is Gondell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banchio is nu in balbezit. Banchio passt de bal met de wreef. Marssoni heeft problemen om de bal te vangen. Marssoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Dibbern probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Capdevielle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben hur de Rafaela 48%, Centros Fc 52%.
Ben hur de Rafaela - Centros Fc 2:0

47e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevielle onderschept slim de pass. Capdevielle passt de bal in één keer door. Kvyentray rent richting de bal. Kvyentray geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Luft bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Franzoia geeft een hoge lob. Marssoni is nu in balbezit. Marssoni haalt uit met een fantastische trap. Nejamsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Marssoni rent richting de bal. Marssoni haalt uit met een fantastische trap. Iturburu kopt de bal weg. Franzoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Catelican geeft een lange en hoge pass. Urruti kopt de bal weg. Cosse probeert naar een medespeler te passen. Curti rent richting de bal. Curti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben hur de Rafaela 47%, Centros Fc 53%.
Ben hur de Rafaela - Centros Fc 2:0