Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.03
  • Stadion: KOFFEE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1694
KOFFEE sanlore
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Dupont kopt de bal weg. Lasagno probeert de bal aan de voet te houden. Huinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Guardia heeft problemen om de bal te vangen. Guardia met een sublieme pass. Bezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzato geeft de bal voor. Mareque springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Roussoulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scola komt het veld opgelopen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alves Ventura met de inworp. Scola probeert naar een medespeler te passen. Huinao rent richting de bal. Huinao schiet op doel. Burmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Huinao probeert de bal aan de voet te houden. Huinao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOFFEE - sanlore 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOFFEE 33%, sanlore 67%.
KOFFEE - sanlore 1:0

55e minuut.
Scola rent richting de bal. Schapira onderschept slim de pass. Schapira met een sublieme pass. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOFFEE - sanlore 1:1

59e minuut.
Oberman met een sublieme pass. Artime kopt de bal weg. Lasagno probeert de bal aan de voet te houden. Huinao rent richting de bal. Huinao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lasagno geeft de bal voor. Artime kopt de bal weg. Valianti probeert de bal aan de voet te houden. Huinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mareque is nu in balbezit. Petrollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque rent richting de bal. Mareque schiet op doel. Senesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Huinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinao onderschept slim de pass. Huinao schiet op doel. Mitre probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOFFEE 47%, sanlore 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOFFEE - sanlore 1:1