Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.03
  • Stadion: Mariara Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1127
Mariara Peniel FC
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pigna passt de bal zonder na te denken. Michelini is nu in balbezit. Michelini passt de bal zonder na te denken. Houssay rent richting de bal. Houssay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Borghetti passt de bal zonder na te denken. Montillo is nu in balbezit. Montillo met een sublieme pass. Tombolini rent richting de bal. Tombolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pillampel rent richting de bal. Pillampel geeft de bal voor. Klungelig pakt Kanevsky de bal. Montillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montillo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tombolini is nu in balbezit. Tombolini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Clement met een snelle inworp. Eymun probeert naar een medespeler te passen. Tombolini is nu in balbezit. Tombolini haalt uit met een fantastische trap. Oxenford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oxenford met een harde bal richting middenveld. Eymun kopt de bal weg. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariara 45%, Peniel FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariara - Peniel FC 0:0

60e minuut.
Pigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigna passt de bal in één keer door. Houssay is nu in balbezit. Houssay draait met de bal, schiet en ... Hahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tombolini passt de bal zonder na te denken. Cahuaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahuaya passt de bal zonder na te denken. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Michelini passt de bal in één keer door. Houssay rent richting de bal. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Houssay onderschept slim de pass. Houssay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Del Toro is nu in balbezit. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cid speelt de bal door. Houssay rent richting de bal. Houssay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariara 55%, Peniel FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mariara - Peniel FC 0:0