Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.03
  • Stadion: Centros Fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 630
Centros Fc Cf Wembley
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chosloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco passt de bal in één keer door. Raulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni onderschept slim de pass. Marssoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tardivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoia onderschept slim de pass. Franzoia met een sublieme pass. Daar is Banchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pavone kopt de bal weg. Coll rent richting de bal. Banchio rent richting de bal. Banchio schiet op doel. Coll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Banchio geeft een lange en hoge pass. Pavone speelt de bal door. Franzoia geeft een hoge lob. Marssoni rent richting de bal. Marssoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Dibbern de bal onder controle te krijgen. Dibbern geeft een lange en hoge pass. Raulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marssoni onderschept slim de pass. Marssoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Friedmann probeert naar een medespeler te passen. Banchio heeft problemen om de bal te vangen. Banchio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marssoni de bal. Marssoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Marssoni de bal. Coll is nu in balbezit. Marssoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marssoni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centros Fc 47%, Cf Wembley 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centros Fc - Cf Wembley 0:0

83e minuut.
Coll onderschept slim de pass. Coll passt de bal zonder na te denken. Llinfko is nu in balbezit. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centros Fc 62%, Cf Wembley 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centros Fc - Cf Wembley 0:0