Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.03
  • Stadion: nuevo gasometro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1411
sanlore Centros Fc
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Bezzato rent richting de bal. Bezzato passt de bal met de wreef. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque haalt uit met een fantastische trap. Ascani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sanlore - Centros Fc 1:0

18e minuut.
Banchio met een sublieme pass. Daar is Cornali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchio rent richting de bal. Banchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chosloco onderschept slim de pass. Chosloco probeert naar een medespeler te passen. Cornali is nu in balbezit. Cornali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sanlore - Centros Fc 1:1

24e minuut.
Calero speelt de bal door. Banchio probeert naar een medespeler te passen. Mitre is nu in balbezit. Cornali onderschept slim de pass. Cornali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sanlore - Centros Fc 1:2

31e minuut.
Dibbern met een sublieme pass. Petrollini is nu in balbezit. Petrollini passt de bal met de wreef. Mareque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareque schiet op doel. Ascani bokst de bal weg.

44e minuut.
Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Banchio onderschept slim de pass. Banchio probeert naar een medespeler te passen. Cornali is nu in balbezit. Cornali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Chosloco heeft problemen om de bal te vangen. Schapira is nu in balbezit. Schapira met een sublieme pass. Petrollini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrollini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanlore 50%, Centros Fc 50%.
sanlore - Centros Fc 1:2

57e minuut.
Mareque is nu in balbezit. Petrollini rent richting de bal. Petrollini probeert naar een medespeler te passen. Mareque rent richting de bal. Mareque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sanlore - Centros Fc 2:2

70e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Banchio is nu in balbezit. Banchio met een sublieme pass. Cornali is nu in balbezit. Cornali schiet op doel. Burmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Banchio passt de bal met de wreef. Cornali rent richting de bal. Schapira begaat een overtreding. Cornali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calero wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bezzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezzato probeert naar een medespeler te passen. Alfano is nu in balbezit. Mareque verovert de bal door een tackle van achteren. Mareque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mareque rent richting de bal. Bezzato speelt de bal door. Cosse heeft problemen om de bal te vangen. Petrollini rent richting de bal. Petrollini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sanlore 30%, Centros Fc 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sanlore - Centros Fc 2:2