Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.04
  • Stadion: Esreal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2198
Esreal Los Andes 07
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Grabowski met een sublieme pass. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc met een sublieme pass. Fiori rent richting de bal. Fiori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cincuegrani is nu in balbezit. Cincuegrani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guimarey de bal. Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca onderschept slim de pass. Telesca speelt de bal door. Silberstein rent richting de bal. Silberstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cotello kopt de bal weg. Grabowski heeft problemen om de bal te vangen. Silberstein is nu in balbezit. Silberstein schiet op doel. Guimarey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke geeft een lange en hoge pass. Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein haalt uit met een fantastische trap. Storani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cincuegrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincuegrani geeft een hoge lob. Ciuffoli heeft problemen om de bal te vangen. Silberstein rent richting de bal. Silberstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esreal 42%, Los Andes 07 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esreal - Los Andes 07 0:0

52e minuut.
Aspen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricci is nu in balbezit. Ricci passt de bal in één keer door. Telesca is nu in balbezit. Telesca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ricci is nu in balbezit. Grabowski geeft een lange en hoge pass. Aspen is nu in balbezit. Fiori verovert de bal door een tackle van achteren. Fiori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esreal - Los Andes 07 0:1

77e minuut.
Aspen is nu in balbezit. Aspen geeft de bal voor. Richter rent richting de bal. Fiori verovert de bal door een tackle van achteren. Fiori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Belloc probeert naar een medespeler te passen. Cotello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotello probeert naar een medespeler te passen. Telesca is nu in balbezit. Telesca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esreal 43%, Los Andes 07 57%.
Esreal - Los Andes 07 0:1