Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mostolesfc Deportivo Parque
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Novales geeft een hoge lob. Arce probeert naar een medespeler te passen. Vergallo heeft problemen om de bal te vangen. Vergallo haalt uit met een fantastische trap. Lemunkura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mostolesfc - Deportivo Parque 1:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. Srodek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayerbe de bal. Perfumo rent richting de bal. Perfumo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Srodek verovert de bal door een tackle van achteren. Arce begaat een overtreding. Srodek raakt geblesseerd tijdens het duel. Mansur met een snel genomen vrije trap. Perfumo rent richting de bal. Perfumo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacoste met de inworp. Srodek geeft een lange en hoge pass. Marzolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perfumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfumo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mostolesfc - Deportivo Parque 1:1

38e minuut.
Daar is Mackey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perfumo rent richting de bal. Srodek rent richting de bal. Srodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mostolesfc - Deportivo Parque 1:2

38e minuut.
Prieto speelt de bal door. Vergallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergallo passt de bal in één keer door. Zuppa is nu in balbezit. Zuppa passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strauch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mansur kopt de bal weg. Lemunkura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Novales met een sublieme pass. Srodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Srodek passt de bal in één keer door. Perfumo is nu in balbezit. Perfumo draait met de bal, schiet en ... Marzolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostolesfc 47%, Deportivo Parque 53%.
mostolesfc - Deportivo Parque 1:2

55e minuut.
Srodek onderschept slim de pass. Srodek speelt de bal door. Prieto speelt de bal door. Vergallo rent richting de bal. Vergallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Strauch kopt de bal weg. Vergallo is nu in balbezit. Vergallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arce kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacoste kan de bal niet met de borst controleren. Lacoste geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Strauch speelt de bal door. Vergallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raynanku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mackey wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mostolesfc 50%, Deportivo Parque 50%.
mostolesfc - Deportivo Parque 1:2