Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Futbol Club Piratas Celestes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Toruño onderschept slim de pass. Mercader heeft problemen om de bal te vangen. Mercader passt de bal in één keer door. Daar is Morete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Barruti geeft de bal voor. Higuaín heeft problemen om de bal te vangen. Tormoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud schiet op doel. Totti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Higuaín neemt de hoekschop. Amarilla onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barruti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ruggeri is nu in balbezit. Morete onderschept slim de pass. Toruño bereikt de bal nog maar net als eerste. Morete onderschept slim de pass. Morete schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bolaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassi probeert naar een medespeler te passen. Tormoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormoud haalt uit met een fantastische trap. Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Futbol Club - Piratas Celestes 0:1

34e minuut.
Roncagliolo probeert naar een medespeler te passen. Barruti is nu in balbezit. Barruti passt de bal in één keer door. Tormoud is nu in balbezit. Tormoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Toruño geeft een lange en hoge pass. Wibberley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibberley met een sublieme pass. Morete rent richting de bal. Morete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Toruño rent richting de bal. Morete verovert de bal door een tackle van achteren. Roncagliolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncagliolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Futbol Club - Piratas Celestes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Futbol Club 43%, Piratas Celestes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Futbol Club - Piratas Celestes 1:1

64e minuut.
Roncagliolo rent richting de bal. Toruño bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncagliolo onderschept slim de pass. Roncagliolo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acosta de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teiguel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Toruño rent richting de bal. Toruño passt de bal zonder na te denken. Mercader speelt de bal door. Morete is nu in balbezit. Morete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tassi passt de bal in één keer door. Bolaño is nu in balbezit. Amarilla geeft een hoge lob. Tormoud rent richting de bal. Tormoud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Stoppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barruti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wibberley. Wibberley krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Futbol Club 44%, Piratas Celestes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Futbol Club - Piratas Celestes 1:1