Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.04
  • Stadion: Esreal Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1551
Esreal templarios13
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten matig
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


8e minuut.
Cincuegrani rent richting de bal. Cincuegrani met een sublieme pass. Telesca rent richting de bal. Silberstein is nu in balbezit. Silberstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Silberstein kopt de bal weg. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Telesca met een sublieme pass. Silberstein is nu in balbezit. Silberstein haalt uit met een fantastische trap. Vrcelj bokst de bal weg.

18e minuut.
Cerda passt de bal zonder na te denken. Caldera speelt de bal door. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas schiet op doel. Cotta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esreal - templarios13 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Silberstein de bal. Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esreal - templarios13 0:2

23e minuut.
Młynarski passt de bal met de wreef. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas passt de bal met de wreef. Caldera rent richting de bal. Caldera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Młynarski met de inworp. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas geeft een hoge lob. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ricci is nu in balbezit. Korczak onderschept slim de pass. Korczak met een sublieme pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Armenteros bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Młynarski geeft de bal voor. Daar is Aspen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera onderschept slim de pass. Caldera draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esreal 60%, templarios13 40%.
Esreal - templarios13 0:2

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Facchielli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cerda passt de bal met de wreef. Korczak rent richting de bal. Korczak geeft een hoge lob. Tremoulinas springt en kopt de bal. Armenteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esreal - templarios13 0:3

61e minuut.
Inworp. Rafiński komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Szpakowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Silberstein passt de bal in één keer door. Baxter rent richting de bal. Silberstein onderschept slim de pass. Silberstein schiet op doel. Vrcelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esreal 62%, templarios13 38%.
Esreal - templarios13 0:3