Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templarios13 Millonarios Fca
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 21.6
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Pello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pello geeft de bal voor. Clayfield kopt de bal weg. Cerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerda geeft de bal voor. Allegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 1:0

5e minuut.
Madey passt de bal in één keer door. Korczak is nu in balbezit. Korczak probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel. Allegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldera geeft een lange en hoge pass. Młynarski is nu in balbezit. Młynarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 2:0

12e minuut.
Korczak rent richting de bal. Korczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Pello de bal. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Młynarski heeft problemen om de bal te vangen. Pello rent richting de bal. Młynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarski schiet op doel. Allegra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 3:0

16e minuut.
Jokanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanovich passt de bal met de wreef. Młynarski met een sublieme pass. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jokanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cerda rent richting de bal. Cerda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tremoulinas de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zuccardi de bal. Caldera is nu in balbezit. Caldera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Caldera speelt de bal door. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zanotti is nu in balbezit. Młynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarski passt de bal met de wreef. Tremoulinas kan de bal niet met de borst controleren. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Allegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Buitenspel voor Tremoulinas. Goede buitenspelval van de verdediging. Allegra neemt vlug de vrije trap. Relmulafken kopt de bal weg. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera geeft de bal voor. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 23%, Millonarios Fca 77%.
templarios13 - Millonarios Fca 4:0

50e minuut.
La Manna is nu in balbezit. Caldera verovert de bal door een tackle van achteren. Caldera met een sublieme pass. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 5:0

52e minuut.
Rigg geeft de bal voor. Cerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerda passt de bal in één keer door. Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Facchielli komt het veld opgelopen. Merello komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zuccardi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tremoulinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Allegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 6:0

60e minuut.
Facchielli passt de bal zonder na te denken. Madey is nu in balbezit. Madey probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Barbarousis komt het veld opgelopen. Rafiński komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Facchielli de bal onder controle te krijgen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello passt de bal zonder na te denken. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Allegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Barbarousis rent richting de bal. Barbarousis speelt de bal door. Pello rent richting de bal. Tremoulinas onderschept slim de pass. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 7:0

74e minuut.
Joński verovert de bal door een tackle van achteren. Facchielli speelt de bal door. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 8:0

84e minuut.
Merello onderschept slim de pass. Merello speelt de bal door. Zuccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas onderschept slim de pass. Tremoulinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas is nu in balbezit. Pello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tremoulinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tremoulinas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Millonarios Fca 9:0

90e minuut.
Tremoulinas passt de bal in één keer door. Barbarousis rent richting de bal. Barbarousis passt de bal zonder na te denken. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 22%, Millonarios Fca 78%.
templarios13 - Millonarios Fca 9:0