Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.04
  • Stadion: River Pl@te Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 749
River Pl@te Esreal
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Moores verovert de bal door een tackle van achteren. Moores speelt de bal door. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Armenteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape passt de bal zonder na te denken. Silberstein rent richting de bal. Silberstein schiet op doel. Klein probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moores probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Giordano rent richting de bal. Giordano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Pl@te - Esreal 1:0

21e minuut.
Aspen speelt de bal door. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein is nu in balbezit. Telesca rent richting de bal. Telesca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Iracet is nu in balbezit. Iracet speelt de bal door. Silberstein rent richting de bal. Silberstein schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiape de bal onder controle te krijgen. Klein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lassig is nu in balbezit. Scotta rent richting de bal. Scotta met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Pl@te 47%, Esreal 53%.
River Pl@te - Esreal 1:0

57e minuut.
Richter probeert de bal aan de voet te houden. Andrade rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Richter ... Strafschop! Richter krijgt een gele kaart. Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrade zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
River Pl@te - Esreal 2:0

65e minuut.
Aspen rent richting de bal. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Scotta met een sublieme pass. Cotello geeft de bal voor. Klungelig pakt Moreira de bal. Silberstein is nu in balbezit. Silberstein haalt uit met een fantastische trap. Klein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiape geeft een hoge lob. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade draait met de bal, schiet en ... Armenteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Pl@te - Esreal 3:0

73e minuut.
Telesca is nu in balbezit. Telesca passt de bal zonder na te denken. Silberstein is nu in balbezit. Silberstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Torresi rent richting de bal. Wilson is nu in balbezit. Aspen is nu in balbezit. Wilson met een sublieme pass. Lassig geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wechumanke probeert de bal met de borst te controleren. Wechumanke speelt de bal door. Chiape rent richting de bal. Silberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Silberstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Iracet geeft een lange en hoge pass. Wechumanke geeft een lange en hoge pass. Torresi probeert de bal met de borst te controleren. Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Pl@te 54%, Esreal 46%.
River Pl@te - Esreal 3:0