Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temperley de Asunción Estación Quequén
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Konstantin probeert naar een medespeler te passen. Millacura bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Millacura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - Estación Quequén 0:1

4e minuut.
Longo passt de bal in één keer door. Jegier is nu in balbezit. Jegier speelt de bal door. Bouson rent richting de bal. Bouson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Figger onderschept slim de pass. Figger geeft de bal voor. Bouson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Temperley de Asunción - Estación Quequén 1:1

12e minuut.
Bonino rent richting de bal. Konstantin onderschept slim de pass. Konstantin met een sublieme pass. Burela bereikt de bal nog maar net als eerste. Burela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
deguisti met een sublieme pass. Mac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 55%, Estación Quequén 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temperley de Asunción - Estación Quequén 1:1

58e minuut.
Burela bereikt de bal nog maar net als eerste. deguisti bereikt de bal nog maar net als eerste. deguisti met een sublieme pass. Millacura bereikt de bal nog maar net als eerste. Millacura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Valerio trapt de bal weg van het doel. Jegier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pijoan de bal onder controle te krijgen. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger schiet op doel. Avendaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 50%, Estación Quequén 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temperley de Asunción - Estación Quequén 1:1