Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Albertina CA San Lorenzo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Marianidis speelt de bal door. Capitanich rent richting de bal. Schocke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Schocke moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schocke schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Wekuyen probeert naar een medespeler te passen. Marianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marianidis passt de bal zonder na te denken. Capitanich rent richting de bal. Capitanich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Graziosi is nu in balbezit. Calbumanque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graziosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Medell met een snel genomen vrije trap. Ragunaga rent richting de bal. Ragunaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wekuyen rent richting de bal. Wekuyen passt de bal in één keer door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Capitanich heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Medell met een snelle inworp. Rigatuso is nu in balbezit. Rigatuso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drko met een sublieme pass. Beutin is nu in balbezit. Beutin probeert naar een medespeler te passen. Rigatuso is nu in balbezit. Rigatuso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Albertina 63%, CA San Lorenzo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Villa Albertina - CA San Lorenzo 0:0

50e minuut.
Schusterman geeft de bal voor. Drko rent richting de bal. Met opzet legt Bordicio zijn tegenspeler op de grond. Bordicio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Drko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drko kan niet meer verder spelen. Garcêa Bes komt het veld opgelopen. Garcêa Bes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capitanich rent richting de bal. Capitanich draait met de bal, schiet en ... Lux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Albertina - CA San Lorenzo 0:1

60e minuut.
Graziosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanich verovert de bal door een tackle van achteren. Capitanich geeft een hoge lob. Wuñyelfe is nu in balbezit. Wuñyelfe schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Peweche onderschept slim de pass. Peweche geeft een lange en hoge pass. Giacometto heeft problemen om de bal te vangen. Ragunaga rent richting de bal. Ragunaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Calbumanque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capitanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitanich passt de bal zonder na te denken. Martino is nu in balbezit. Martino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Garcêa Bes onderschept slim de pass. Garcêa Bes met een sublieme pass. Rigatuso is nu in balbezit. Martino is nu in balbezit. Martino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Albertina 61%, CA San Lorenzo 39%.
Villa Albertina - CA San Lorenzo 0:1