Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temperley de Asunción templarios13
442 Tactiek 523
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 36.9
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Młynarski probeert naar een medespeler te passen. Cerda rent richting de bal. Cerda geeft een hoge lob. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:1

15e minuut.
Jegier is nu in balbezit. Jegier passt de bal zonder na te denken. Peñaloza is nu in balbezit. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Valerio kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clayfield met de inworp. Młynarski geeft een hoge lob. Tremoulinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:2

20e minuut.
Bonino rent richting de bal. Młynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Młynarski probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Caldera met een sublieme pass. Korczak is nu in balbezit. Korczak geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:3

31e minuut.
Korczak is nu in balbezit. Tremoulinas rent richting de bal. Peñaloza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tremoulinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tremoulinas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. González begaat een overtreding. González krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korczak geeft een hoge lob. Młynarski rent richting de bal. Młynarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Steiger is nu in balbezit. Steiger schiet op doel. Vrcelj met een sublieme pass. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 71%, templarios13 29%.
Temperley de Asunción - templarios13 0:4

49e minuut.
Figger speelt de bal door. Korczak heeft problemen om de bal te vangen. Korczak speelt de bal door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Młynarski met een sublieme pass. Tremoulinas is nu in balbezit. Valerio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valerio naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tremoulinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tremoulinas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bouson heeft problemen om de bal te vangen. Cerda probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:5

60e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Caldera met een sublieme pass. Młynarski rent richting de bal. Młynarski schiet op doel. Schramm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:6

60e minuut.
Rafiński komt het veld opgelopen. Serebrisky komt het veld opgelopen. Merello komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Madey rent richting de bal. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera geeft de bal voor. Młynarski is nu in balbezit. Młynarski schiet op doel. Schramm bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Facchielli komt het veld opgelopen. Szpakowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Madey met een snelle inworp. Korczak is nu in balbezit. Korczak passt de bal in één keer door. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:7

68e minuut.
Serebrisky met de inworp. Młynarski rent richting de bal. Młynarski geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:8

71e minuut.
Daar is Baxter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal met de wreef. Młynarski rent richting de bal. Młynarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:9

77e minuut.
Merello met een sublieme pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas passt de bal in één keer door. Korczak is nu in balbezit. Korczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:10

84e minuut.
Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tremoulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchielli met een sublieme pass. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Korczak onderschept slim de pass. Korczak probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Temperley de Asunción - templarios13 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 83%, templarios13 17%.
Temperley de Asunción - templarios13 0:11