Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.04
  • Stadion: JRR10 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1681
JRR10 Estación Quequén
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Prinzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinzen passt de bal in één keer door. Vranjican rent richting de bal. Vranjican schiet op doel. Avendaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JRR10 - Estación Quequén 1:0

22e minuut.
deguisti rent richting de bal. Alanoca onderschept slim de pass. Swarovski is nu in balbezit. Alanoca verovert de bal door een tackle van achteren. Alanoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JRR10 43%, Estación Quequén 57%.
JRR10 - Estación Quequén 1:0

75e minuut.
Mac met de inworp. Burela is nu in balbezit. Blazevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burela legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JRR10 - Estación Quequén 1:1

77e minuut.
Alanoca rent richting de bal. Swarovski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vranjican. Vranjican krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Vranjican haalt uit met een fantastische trap. Daar is Pijoan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranjican bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranjican draait met de bal, schiet en ... Avendaño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
deguisti passt de bal met de wreef. Madero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millacura. Millacura krijgt een gele kaart. Swarovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Facio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JRR10 40%, Estación Quequén 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JRR10 - Estación Quequén 1:1