Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Albertina River Pl@te
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Duggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schocke verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giordano krijgt een gele kaart. Schocke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schocke met een snel genomen vrije trap. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunaga is nu in balbezit. Ragunaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Albertina - River Pl@te 1:0

9e minuut.
Peweche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilson met een snelle inworp. Giordano rent richting de bal. Giordano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Villa Albertina - River Pl@te 1:1

16e minuut.
Ponton rent richting de bal. Moores onderschept slim de pass. Moores speelt de bal door. Klungelig pakt Duggan de bal. Duggan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano schiet op doel. Lux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Albertina - River Pl@te 1:2

20e minuut.
Medell is nu in balbezit. Giordano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medell raakt geblesseerd tijdens het duel. Medell met een snel genomen vrije trap. Ragunaga rent richting de bal. Ragunaga schiet op doel. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiape bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragunaga onderschept slim de pass. Ragunaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. Moores rent richting de bal. Moores geeft de bal voor. Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duggan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Albertina - River Pl@te 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Albertina 54%, River Pl@te 46%.
Villa Albertina - River Pl@te 1:3

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lux trapt de bal weg. Wilson kopt de bal weg. Klungelig pakt Giordano de bal. Giordano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Schocke onderschept slim de pass. Duggan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schocke. Duggan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lassig de bal. Bordicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Medell onderschept slim de pass. Lassig onderschept slim de pass. Lassig passt de bal in één keer door. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Chiape probeert naar een medespeler te passen. Lassig probeert de bal met de borst te controleren. Medell met een sublieme pass. Klungelig pakt Ragunaga de bal. Ragunaga haalt uit met een fantastische trap. Klein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Ponton de bal. Lassig rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bordicio. Bordicio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Albertina 33%, River Pl@te 67%.
Villa Albertina - River Pl@te 1:3