Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templarios13 Villa Albertina
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bordicio rent richting de bal. Cerda onderschept slim de pass. Cerda passt de bal in één keer door. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Villa Albertina 1:0

3e minuut.
Cerda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mäntyvuo komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Bordicio is nu in balbezit. Bordicio speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Tremoulinas onderschept slim de pass. Tremoulinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schusterman met de inworp. Klungelig pakt Wekuyen de bal. Clayfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clayfield krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Martínez rent richting de bal. Młynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Schusterman met een sublieme pass. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak passt de bal in één keer door. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Lux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Młynarski rent richting de bal. Młynarski geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas heeft problemen om de bal te vangen. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Villa Albertina 2:0

21e minuut.
Schusterman passt de bal met de wreef. Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera speelt de bal door. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Lux bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Medell geeft een lange en hoge pass. Rigg heeft problemen om de bal te vangen. Rigg passt de bal met de wreef. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mäntyvuo is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. Mäntyvuo begaat een overtreding. Mäntyvuo krijgt een gele kaart. Martínez raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez wilt de vrije trap nemen. Vrcelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Młynarski geeft de bal voor. Peweche kopt de bal weg. Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas schiet op doel. Lux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 34%, Villa Albertina 66%.
templarios13 - Villa Albertina 2:0

59e minuut.
Figgini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clayfield met de inworp. Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baxter verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... Lux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Villa Albertina 3:0

62e minuut.
Barbarousis komt het veld opgelopen. Merello komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Młynarski probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas passt de bal zonder na te denken. Barbarousis is nu in balbezit. Barbarousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Villa Albertina 4:0

65e minuut.
Inworp. Szpakowski komt het veld opgelopen. Rafiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Młynarski speelt de bal door. Merello probeert de bal met de borst te controleren. Merello speelt de bal door. Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello onderschept slim de pass. Merello met een sublieme pass. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Młynarski rent richting de bal. Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal met de wreef. Barbarousis heeft problemen om de bal te vangen. Barbarousis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Młynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski draait met de bal, schiet en ... Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios13 - Villa Albertina 5:0

80e minuut.
Merello is nu in balbezit. Merello geeft een hoge lob. Tremoulinas springt en kopt de bal. Młynarski geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Merello passt de bal met de wreef. Caldera rent richting de bal. Caldera probeert naar een medespeler te passen. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios13 11%, Villa Albertina 89%.
templarios13 - Villa Albertina 5:0