Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los de la nueva CA San Lorenzo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Facciuto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mercader komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Drko begaat een overtreding. Caramuto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zignone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giacometto heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arteaga zal de hoekschop nemen. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los de la nueva - CA San Lorenzo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los de la nueva 37%, CA San Lorenzo 63%.
los de la nueva - CA San Lorenzo 1:0

50e minuut.
Lobo rent richting de bal. Lobo geeft een hoge lob. Giacometto rent richting de bal. Mamani verovert de bal door een tackle van achteren. Mamani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los de la nueva - CA San Lorenzo 2:0

72e minuut.
Calbumanque heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga rent richting de bal. Calbumanque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arteaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caramuto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
los de la nueva - CA San Lorenzo 3:0

81e minuut.
Beutin probeert de bal aan de voet te houden. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto passt de bal zonder na te denken. Butler rent richting de bal. Butler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los de la nueva - CA San Lorenzo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los de la nueva 46%, CA San Lorenzo 54%.
los de la nueva - CA San Lorenzo 4:0