Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennedy2 f.c Los talleres
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Argonz onderschept slim de pass. Argonz probeert naar een medespeler te passen. Oliden heeft problemen om de bal te vangen. Lux rent richting de bal. Lux haalt uit met een fantastische trap. Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mazzola passt de bal in één keer door. Husaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Argonz verovert de bal door een tackle van achteren. Sulas rent richting de bal. Sulas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy2 f.c - Los talleres 0:1

38e minuut.
Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een lange en hoge pass. Brünner bereikt de bal nog maar net als eerste. Husaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Husaín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Brünner kopt de bal weg. Argonz probeert de bal aan de voet te houden. Husaín rent richting de bal. Husaín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy2 f.c - Los talleres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy2 f.c 69%, Los talleres 31%.
Kennedy2 f.c - Los talleres 0:2

46e minuut.
Arucutipa passt de bal in één keer door. Kaury rent richting de bal. Oliden begaat een overtreding. Oliden krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Zanabria onderschept slim de pass. Zanabria passt de bal met de wreef. Arucutipa is nu in balbezit. Arucutipa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ormeño kopt de bal weg. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola passt de bal zonder na te denken. Husaín bereikt de bal nog maar net als eerste. Husaín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Moreno trapt de bal weg. Zanabria kopt de bal weg. Argonz met een sublieme pass. Vannay rent richting de bal. Vannay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ormeño rent richting de bal. Lux verovert de bal door een tackle van achteren. Ormeño begaat een overtreding. Ormeño krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Argonz passt de bal zonder na te denken. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacher zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pacher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pacher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy2 f.c 48%, Los talleres 52%.
Kennedy2 f.c - Los talleres 0:2