Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.05
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1955
LuckyBen knk fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Shua bereikt de bal nog maar net als eerste. Shua geeft een hoge lob. Cachi probeert naar een medespeler te passen. Zanca rent richting de bal. Zanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Weskamp is nu in balbezit. Inworp. Cachi met een snelle inworp. Cinalli rent richting de bal. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Menendez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cinalli neemt de hoekschop. Shua springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Daar is Moores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paretto rent richting de bal. Paretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuckyBen - knk fc 1:0

15e minuut.
Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli met een sublieme pass. Paretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paretto haalt uit met een fantastische trap. Menendez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuckyBen - knk fc 2:0

17e minuut.
Shua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanca is nu in balbezit. Zanca passt de bal in één keer door. Paretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuckyBen - knk fc 3:0

24e minuut.
Cumicheo geeft een hoge lob. Inworp. Weskamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuckyBen 36%, knk fc 64%.
LuckyBen - knk fc 3:0

46e minuut.
Cima is nu in balbezit. Zanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cima schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cima naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Ilwen geeft een lange en hoge pass. Weskamp rent richting de bal. Weskamp met een sublieme pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Zanca onderschept slim de pass. Zanca passt de bal in één keer door. Aguerreberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Paretto verovert de bal door een tackle van achteren. Paretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuckyBen - knk fc 4:0

69e minuut.
Zanca rent richting de bal. Zanca passt de bal zonder na te denken. Moores is nu in balbezit. Paretto rent richting de bal. Paretto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Aguerreberry geeft een hoge lob. Paretto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aquise kopt de bal weg. Paretto is nu in balbezit. Paretto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cachi rent richting de bal. Cachi passt de bal in één keer door. Zanca met een sublieme pass. Paretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Paretto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuckyBen 34%, knk fc 66%.
LuckyBen - knk fc 4:0