Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solidaridad Fútbol Club Soria FC
Attack Tactiek 442
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Berman onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyszogrod. Berman raakt geblesseerd tijdens het duel. Selser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cornejo is nu in balbezit. Garat onderschept slim de pass. Garat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Groppo verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo met een sublieme pass. Berman rent richting de bal. Garat rent richting de bal. Garat schiet op doel. Bizzotto bokst de bal weg.

10e minuut.
Amato trapt de bal weg van het doel. Roncaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaglia met een sublieme pass. Lindner probeert de bal met de borst te controleren. Lindner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Russo kopt de bal weg. Daar is Cesint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbasi onderschept slim de pass. Groppo rent richting de bal. Groppo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bianco kopt de bal weg. Lindner rent richting de bal. Lindner passt de bal met de wreef. Roncaglia is nu in balbezit. Roncaglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Roncaglia rent richting de bal. Daar is Glinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncaglia passt de bal zonder na te denken. Wyszogrod speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Garat is nu in balbezit. Garat geeft de bal voor. Groppo rent richting de bal. Groppo draait met de bal, schiet en ... Santinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Bizzotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Santinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Groppo onderschept slim de pass. Groppo passt de bal in één keer door. Berman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Silveyra geeft een lange en hoge pass. Berman is nu in balbezit. Berman probeert naar een medespeler te passen. Garat bereikt de bal nog maar net als eerste. Garat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solidaridad Fútbol Club - Soria FC 0:1

36e minuut.
Santinelli is nu in balbezit. Santinelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silveyra met de inworp. Berman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solidaridad Fútbol Club 59%, Soria FC 41%.
Solidaridad Fútbol Club - Soria FC 0:1

55e minuut.
Gotta met de inworp. Klungelig pakt Silveyra de bal. Silveyra met een sublieme pass. Berman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solidaridad Fútbol Club - Soria FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solidaridad Fútbol Club 42%, Soria FC 58%.
Solidaridad Fútbol Club - Soria FC 0:2