Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.05
  • Stadion: Mavor fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2627
Mavor fc Diego Fc plate
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Panicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlle rent richting de bal. Batlle geeft een lange en hoge pass. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mihal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihal passt de bal in één keer door. Nahuelquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto verovert de bal door een tackle van achteren. Repetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Corsso is nu in balbezit. D`Agostino verovert de bal door een tackle van achteren. D`Agostino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kowalewski passt de bal met de wreef. Lampazo heeft problemen om de bal te vangen. Castano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampazo schiet op doel. Cristante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavor fc 52%, Diego Fc plate 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mavor fc - Diego Fc plate 0:0

56e minuut.
Zanca is nu in balbezit. Zanca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panicheo met een snelle inworp. Pacher geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavor fc - Diego Fc plate 0:1

57e minuut.
Repetto is nu in balbezit. Repetto passt de bal zonder na te denken. Nahuelquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
D`Agostino speelt de bal door. Lampazo rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampazo onderschept slim de pass. Lampazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Houary passt de bal in één keer door. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihal onderschept slim de pass. Repetto onderschept slim de pass. Repetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mavor fc - Diego Fc plate 1:1

71e minuut.
Houary is nu in balbezit. Houary geeft een hoge lob. Ruffini heeft problemen om de bal te vangen. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mavor fc - Diego Fc plate 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavor fc 43%, Diego Fc plate 57%.
Mavor fc - Diego Fc plate 2:1