Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.05
  • Stadion: La Mansion Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2698
La Mansion boca juniors ar
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
La Volpe is nu in balbezit. Wagner onderschept slim de pass. Wagner passt de bal zonder na te denken. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Barnett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Siri is nu in balbezit. Genovesi onderschept slim de pass. Genovesi geeft de bal voor. Dubini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Siri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ponstiliano de bal onder controle te krijgen. Barnett rent richting de bal. Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri draait met de bal, schiet en ... Barnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dubini passt de bal met de wreef. Daar is Manzanelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latino probeert naar een medespeler te passen. Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri schiet op doel. Barnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Novero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett onderschept slim de pass. Barnett passt de bal met de wreef. Siri is nu in balbezit. Siri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mansion - boca juniors ar 1:0

44e minuut.
Van Langhenhove geeft een lange en hoge pass. Siri rent richting de bal. Siri passt de bal in één keer door. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Barnett bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mansion - boca juniors ar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mansion 33%, boca juniors ar 67%.
La Mansion - boca juniors ar 2:0

48e minuut.
Siri speelt de bal door. Cosidoy rent richting de bal. Piaget tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piaget krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett geeft een hoge lob. Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mansion - boca juniors ar 3:0

63e minuut.
Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi geeft de bal voor. Llauca kopt de bal weg. Siri rent richting de bal. Siri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
La Volpe probeert naar een medespeler te passen. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett passt de bal in één keer door. Wagner rent richting de bal. Wagner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andrade rent richting de bal. Barnett onderschept slim de pass. Barnett passt de bal met de wreef. Siri is nu in balbezit. Siri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mansion 36%, boca juniors ar 64%.
La Mansion - boca juniors ar 3:0