Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennedy2 f.c Galletita FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janequeo neemt de hoekschop. Daar is Argonz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy2 f.c - Galletita FC 0:1

3e minuut.
Argonz passt de bal zonder na te denken. Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Micheletti rent richting de bal. Micheletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sanchez Prette met een harde bal richting middenveld. Knight kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rearte de bal onder controle te krijgen. Zanabria onderschept slim de pass. Zanabria geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arucutipa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Argonz is nu in balbezit. Birenbaum onderschept slim de pass. Ormeño is nu in balbezit. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Birenbaum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Zanca de bal. Zanabria is nu in balbezit. Zanabria passt de bal zonder na te denken. Arucutipa is nu in balbezit. Arucutipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kennedy2 f.c - Galletita FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy2 f.c 41%, Galletita FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kennedy2 f.c - Galletita FC 1:1

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bordeaux zal de hoekschop nemen. Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Zanca is nu in balbezit. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zanabria passt de bal zonder na te denken. Vannay is nu in balbezit. Vannay geeft een lange en hoge pass. Arucutipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arucutipa draait met de bal, schiet en ... Sanchez Prette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zanabria rent richting de bal. Zanabria passt de bal met de wreef. Daar is Cristini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arucutipa is nu in balbezit. Arucutipa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Janequeo is nu in balbezit. Janequeo geeft een lange en hoge pass. Bordicio rent richting de bal. Bordeaux verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Micheletti onderschept slim de pass. Birenbaum rent richting de bal. Argonz onderschept slim de pass. Micheletti onderschept slim de pass. Micheletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rearte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rearte geeft de bal voor. Oliden kan de bal niet met de borst controleren. Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheletti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy2 f.c 45%, Galletita FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kennedy2 f.c - Galletita FC 1:1