Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diego Fc plate Galletita FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mihal geeft een lange en hoge pass. Kumiray kopt de bal weg. Klungelig pakt Nahuelquin de bal. Groppo is nu in balbezit. Groppo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. Moreira geeft een hoge lob. Groppo is nu in balbezit. Groppo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Knauf de bal onder controle te krijgen. Cassinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diego Fc plate - Galletita FC 0:1

15e minuut.
Birenbaum is nu in balbezit. Mihal bereikt de bal nog maar net als eerste. Birenbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo rent richting de bal. Groppo draait met de bal, schiet en ... Cassinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kumiray is nu in balbezit. Kumiray speelt de bal door. Klungelig pakt Knauf de bal. Groppo is nu in balbezit. Groppo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diego Fc plate - Galletita FC 0:2

41e minuut.
Nahuelquin geeft een lange en hoge pass. Kumiray is nu in balbezit. Lampazo maakt een afschuwelijke overtreding. Lampazo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diego Fc plate 66%, Galletita FC 34%.
Diego Fc plate - Galletita FC 0:2

47e minuut.
Nahuelquin is nu in balbezit. Birenbaum onderschept slim de pass. Mihal verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Groppo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Micheletti komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Doeltrap. Cassinelli trapt de bal weg. D`Agostino kopt de bal weg. Lampazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mihal rent richting de bal. Zanca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihal. Mihal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diego Fc plate 40%, Galletita FC 60%.
Diego Fc plate - Galletita FC 0:2