Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.05
  • Stadion: Juve2017 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1006
Juve2017 Kennedy2 f.c
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Bordicio is nu in balbezit. Bordicio geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moreno bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Dal Occhio de bal. Zanabria is nu in balbezit. Arucutipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arucutipa schiet op doel. Arca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight probeert naar een medespeler te passen. Zanabria rent richting de bal. Zanabria draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve2017 - Kennedy2 f.c 0:1

22e minuut.
Arucutipa verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Occhio onderschept slim de pass. Zanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Arucutipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arucutipa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kohon met een sublieme pass. Zanabria rent richting de bal. Sanchez Prette is nu in balbezit. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 62%, Kennedy2 f.c 38%.
Juve2017 - Kennedy2 f.c 0:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliden met de inworp. Vannay controleert de bal met de borst. Vannay geeft een lange en hoge pass. Arucutipa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brünner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Pekerman met de inworp. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Oliden is nu in balbezit. Oliden geeft de bal voor. Sanchez Prette rent richting de bal. Zanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanabria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve2017 64%, Kennedy2 f.c 36%.
Juve2017 - Kennedy2 f.c 0:1