Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galletita FC Juve2017
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Groppo rent richting de bal. Groppo probeert naar een medespeler te passen. Birenbaum rent richting de bal. Birenbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletita FC - Juve2017 1:0

10e minuut.
Zanca met een sublieme pass. Groppo is nu in balbezit. Arca is nu in balbezit. Groppo verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Benesperi de bal. Kumiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumiray probeert naar een medespeler te passen. Groppo is nu in balbezit. Groppo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Szejer met een sublieme pass. Moreira rent richting de bal. Moreira geeft een lange en hoge pass. Pekerman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekerman geeft een hoge lob. Sanchez Prette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Birenbaum onderschept slim de pass. Dal Occhio onderschept slim de pass. Dal Occhio passt de bal zonder na te denken. Bordeaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeaux schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletita FC - Juve2017 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletita FC 51%, Juve2017 49%.
Galletita FC - Juve2017 2:0

71e minuut.
Sanchez Prette probeert de bal aan de voet te houden. Benesperi rent richting de bal. Benesperi probeert naar een medespeler te passen. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moreira rent richting de bal. Bordeaux speelt de bal door. Arca bereikt de bal nog maar net als eerste. Groppo verovert de bal door een tackle van achteren. Groppo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Birenbaum is nu in balbezit. Birenbaum passt de bal zonder na te denken. Sanchez Prette onderschept slim de pass. Groppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Groppo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanca. Zanca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletita FC 56%, Juve2017 44%.
Galletita FC - Juve2017 2:0