Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Sin Codigos la patagonia ca
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Testino is nu in balbezit. Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Testino krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Sendon is nu in balbezit. Sendon passt de bal met de wreef. Gioda is nu in balbezit. Gioda schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Svartzmann de bal. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Testino bereikt de bal nog maar net als eerste. Testino geeft een lange en hoge pass. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann schiet op doel. Claramunt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sendon verovert de bal door een tackle van achteren. Sendon haalt uit met een fantastische trap. Gattalet kan de bal niet met de borst controleren. Gioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
La Pira trapt de bal weg. Burnet is nu in balbezit. Cardinali begaat een overtreding. Cardinali krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Burnet is nu in balbezit. Burnet passt de bal in één keer door. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Sin Codigos 60%, la patagonia ca 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Sin Codigos - la patagonia ca 0:0

74e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi speelt de bal door. Nahuel rent richting de bal. Sendon is nu in balbezit. Sendon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi met een sublieme pass. Tassara rent richting de bal. Gioda verovert de bal door een tackle van achteren. Gioda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Sin Codigos - la patagonia ca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Sin Codigos 51%, la patagonia ca 49%.
Los Sin Codigos - la patagonia ca 0:1