Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Reydecopas Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1027
Internado C.F La Josefa F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pavoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guyot is nu in balbezit. Guyot speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ayinko heeft problemen om de bal te vangen. Signorelli met een sublieme pass. Aurelio rent richting de bal. Nahuelanca onderschept slim de pass. Nahuelanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internado C.F 64%, La Josefa F.C 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internado C.F - La Josefa F.C 0:0

46e minuut.
Wilberg passt de bal met de wreef. Bidonde rent richting de bal. Righi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Righi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

47e minuut.
Wilberg rent richting de bal. Ayinko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinko met een sublieme pass. Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidonde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internado C.F - La Josefa F.C 1:0

62e minuut.
Ayinko rent richting de bal. Ayinko geeft de bal voor. Klungelig pakt Aragoita de bal. Borghello bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghello geeft een hoge lob. Polesello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borghello krijgt zijn hoofd ertegen. Polesello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Signorelli de bal. Borghello bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
D’Amore rent richting de bal. Terra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D’Amore raakt geblesseerd tijdens het duel. D’Amore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pavoni is nu in balbezit. Pavoni geeft een lange en hoge pass. Polesello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Polesello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pavoni is nu in balbezit. Signorelli begaat een overtreding. Pavoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fischer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bidonde is nu in balbezit. Bidonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internado C.F - La Josefa F.C 2:0

70e minuut.
Nahuelanca speelt de bal door. Terra rent richting de bal. Bidonde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bidonde krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Guyot rent richting de bal. Guyot geeft een hoge lob. Saiegh probeert de bal aan de voet te houden. Ayinko rent richting de bal. Ayinko haalt uit met een fantastische trap. Polesello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internado C.F 43%, La Josefa F.C 57%.
Internado C.F - La Josefa F.C 2:0