Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 corazones Arsenal de Sarandí F.C.
Normal Tactiek basesa
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 3
hopeless Schieten tragic
poor Passen tragic
poor Verdedigen tragic


15e minuut.
Zöpke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet rent richting de bal. Zöpke onderschept slim de pass. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz onderschept slim de pass. Bonnet rent richting de bal. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Katz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chodil is nu in balbezit. Chodil geeft een lange en hoge pass. de Chateaubriand bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras is nu in balbezit. Unsandivaras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
11 corazones - Arsenal de Sarandí F.C. 1:0

45e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Zöpke verovert de bal door een tackle van achteren. Zöpke probeert naar een medespeler te passen. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 35%, Arsenal de Sarandí F.C. 65%.
11 corazones - Arsenal de Sarandí F.C. 1:0

60e minuut.
Stoisa rent richting de bal. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet is nu in balbezit. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Katz passt de bal met de wreef. Magrane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chodil heeft problemen om de bal te vangen. Bossetto rent richting de bal. Chodil begaat een overtreding. Chodil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 18%, Arsenal de Sarandí F.C. 82%.
11 corazones - Arsenal de Sarandí F.C. 1:0