Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Foglia FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1464
ruinas JR Fantasia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Zuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascurain bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascurain passt de bal met de wreef. Belloc rent richting de bal. Belloc passt de bal in één keer door. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Corti verovert de bal door een tackle van achteren. Corti passt de bal zonder na te denken. Lascurain rent richting de bal. Lascurain haalt uit met een fantastische trap. Montoreano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Belloc geeft een hoge lob. Lascurain bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero rent richting de bal. Medero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisky geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lascurain de bal onder controle te krijgen. Medero bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 1:0

37e minuut.
Paine is nu in balbezit. Anton onderschept slim de pass. Anton speelt de bal door. Noto is nu in balbezit. Noto draait met de bal, schiet en ... Tagtachian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruinas 35%, JR Fantasia 65%.
ruinas - JR Fantasia 1:0

47e minuut.
Almerares geeft een lange en hoge pass. Osorio kan de bal niet met de borst controleren. Medero rent richting de bal. Medero schiet op doel. Fiori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 2:0

61e minuut.
Millaray probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Brisky met een snelle inworp. Medero bereikt de bal nog maar net als eerste. Medero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lascurain rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 3:0

68e minuut.
Tasca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falange komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Millaray geeft een lange en hoge pass. Sanucci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Medero de bal. Lascurain is nu in balbezit. Lascurain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 4:0

72e minuut.
Millaray passt de bal in één keer door. Waikilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waikilef is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tagtachian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 4:1

77e minuut.
Noto is nu in balbezit. Sanucci verovert de bal door een tackle van achteren. Sanucci geeft een lange en hoge pass. Lascurain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lascurain draait met de bal, schiet en ... Fiori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ruinas - JR Fantasia 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ruinas 42%, JR Fantasia 58%.
ruinas - JR Fantasia 5:1