Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia 02 san martin de san juan
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doeltrap. Toso trapt de bal weg van het doel. Montero kopt de bal weg. Kirschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirschner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Veglio is nu in balbezit. Veglio passt de bal zonder na te denken. Bisconti heeft problemen om de bal te vangen. Kirschner rent richting de bal. Kirschner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sanders kopt de bal weg. Siniani met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirikaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirikaman haalt uit met een fantastische trap. Dal Occhio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paiva zal de hoekschop nemen. Daar is Wirikaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wirikaman rent richting de bal. Wirikaman passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Wirikaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirikaman draait met de bal, schiet en ... Dal Occhio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia 02 - san martin de san juan 0:1

39e minuut.
Paiva speelt de bal door. Wirikaman is nu in balbezit. Albacete rent richting de bal. Wirikaman verovert de bal door een tackle van achteren. Wirikaman schiet op doel. Dal Occhio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wirikaman is nu in balbezit. Wirikaman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Forrester met een snelle inworp. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft de bal voor. Wirikaman springt en kopt de bal. Dal Occhio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia 02 - san martin de san juan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia 02 59%, san martin de san juan 41%.
Academia 02 - san martin de san juan 0:2

49e minuut.
Nicoletti kopt de bal weg. Wirikaman is nu in balbezit. Wirikaman passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bisconti geeft een lange en hoge pass. Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kirschner probeert naar een medespeler te passen. Loncuante rent richting de bal. Loncuante passt de bal in één keer door. Kirschner is nu in balbezit. Kirschner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Menin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Loncuante verovert de bal door een tackle van achteren. Loncuante passt de bal met de wreef. Schwalb is nu in balbezit. Kirschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirschner draait met de bal, schiet en ... Menin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia 02 52%, san martin de san juan 48%.
Academia 02 - san martin de san juan 0:2