Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la patagonia ca Reydecopas
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Mendelevich met een sublieme pass. Sendon rent richting de bal. Sendon speelt de bal door. Gioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
La Pira met een harde bal richting middenveld. Ricardone is nu in balbezit. Ricardone geeft de bal voor. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gioda rent richting de bal. Quirno is nu in balbezit. Quirno geeft een lange en hoge pass. Cardinali kopt de bal weg. Sendon is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Filippini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mora de bal. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cardinali probeert naar een medespeler te passen. Gioda is nu in balbezit. Sendon is nu in balbezit. Sendon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la patagonia ca - Reydecopas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la patagonia ca 41%, Reydecopas 59%.
la patagonia ca - Reydecopas 1:0

55e minuut.
Sendon rent richting de bal. Quirno verovert de bal door een tackle van achteren. Quirno probeert naar een medespeler te passen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Capogrosso rent richting de bal. Capogrosso speelt de bal door. Zegna is nu in balbezit. Lurbe onderschept slim de pass. Lurbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la patagonia ca - Reydecopas 1:1

73e minuut.
Barnett rent richting de bal. Barnett geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardinali met een snelle inworp. Sendon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Capogrosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Zegna is nu in balbezit. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Barnett is nu in balbezit. Barnett geeft een lange en hoge pass. Zegna probeert de bal aan de voet te houden. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la patagonia ca 70%, Reydecopas 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la patagonia ca - Reydecopas 1:1