Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Labrunista 11 corazones
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Leiva geeft een hoge lob. Inworp. Langone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colombatti heeft problemen om de bal te vangen. Colombatti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Monroy met de inworp. Langone rent richting de bal. Zöpke bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Toruño rent richting de bal. Colombatti onderschept slim de pass. Colombatti passt de bal met de wreef. Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Monroy rent richting de bal. Monroy geeft een hoge lob. Zanazzi kopt de bal weg. Unsandivaras controleert de bal met de borst. Unsandivaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Katz heeft problemen om de bal te vangen. Robson rent richting de bal. Katz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Labrunista 45%, 11 corazones 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Labrunista - 11 corazones 0:0

49e minuut.
Robson passt de bal met de wreef. Zöpke bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langone krijgt een gele kaart. Zöpke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zöpke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grünewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Labrunista - 11 corazones 0:1

55e minuut.
Vaccarezza speelt de bal door. Daar is Katz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robson kopt de bal weg. Unsandivaras heeft problemen om de bal te vangen. Unsandivaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Genzzano geeft een hoge lob. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Labrunista - 11 corazones 1:1

68e minuut.
Arrozagaray verovert de bal door een tackle van achteren. Arrozagaray geeft een hoge lob. Katz speelt de bal door. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Peperoni geeft een lange en hoge pass. Leiva is nu in balbezit. Leiva geeft een hoge lob. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Labrunista - 11 corazones 1:2

79e minuut.
Katz passt de bal in één keer door. De Souza heeft problemen om de bal te vangen. De Souza geeft een hoge lob. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zanazzi is nu in balbezit. Genzzano onderschept slim de pass. Genzzano met een sublieme pass. Garbini is nu in balbezit. Garbini passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
La Manna geeft een lange en hoge pass. Zöpke kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemer de bal. Canqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Canqui met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Labrunista 47%, 11 corazones 53%.
Club Atlético Labrunista - 11 corazones 1:2