Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la patagonia ca atletico tucuman99
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Boritz rent richting de bal. Boritz geeft de bal voor. Daar is Claramunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miracolo is nu in balbezit. Miracolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. La Pira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
la patagonia ca - atletico tucuman99 0:1

11e minuut.
Garibaldi passt de bal zonder na te denken. Castañeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioda is nu in balbezit. Gioda draait met de bal, schiet en ... De Virgilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la patagonia ca - atletico tucuman99 1:1

19e minuut.
Senin rent richting de bal. Garibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibaldi speelt de bal door. Cardinali is nu in balbezit. Cardinali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mendelevich probeert de bal aan de voet te houden. Senin bereikt de bal nog maar net als eerste. Senin passt de bal zonder na te denken. Miracolo rent richting de bal. Miracolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mossier passt de bal in één keer door. Senin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardi maakt een afschuwelijke overtreding. Lombardi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frontini de bal onder controle te krijgen. Senin rent richting de bal. Senin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fabbiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbiani geeft de bal voor. Klungelig pakt Miracolo de bal. Senin rent richting de bal. Senin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la patagonia ca 61%, atletico tucuman99 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la patagonia ca - atletico tucuman99 1:1

60e minuut.
Sambucetti passt de bal in één keer door. Ríos rent richting de bal. Ríos speelt de bal door. Gioda is nu in balbezit. Gioda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la patagonia ca - atletico tucuman99 2:1

68e minuut.
Garibaldi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mossier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senin rent richting de bal. Senin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mendelevich verovert de bal door een tackle van achteren. Mendelevich geeft de bal voor. Daar is Sambucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardinali geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brindisi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio met de inworp. Sendon rent richting de bal. Sendon haalt uit met een fantastische trap. De Virgilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la patagonia ca - atletico tucuman99 3:1

88e minuut.
Brindisi passt de bal in één keer door. Gioda rent richting de bal. Castañeira rent richting de bal. Gioda onderschept slim de pass. Gioda draait met de bal, schiet en ... De Virgilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la patagonia ca 64%, atletico tucuman99 36%.
la patagonia ca - atletico tucuman99 3:1