Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Sarandí F.C. Club Atlético Labrunista
basesa Tactiek 442
33% Balbezit 67%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
3.3 gemiddelde waardering 22.3
tragic Schieten weak
tragic Passen poor
tragic Verdedigen poor


1e minuut.
Calfunao rent richting de bal. Calfunao probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbini verovert de bal door een tackle van achteren. Garbini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Magrane met een harde bal richting middenveld. de Chateaubriand kopt de bal weg. Colombatti probeert de bal aan de voet te houden. Garbini rent richting de bal. Garbini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Club Atlético Labrunista 0:1

7e minuut.
Genzzano passt de bal zonder na te denken. Garbini is nu in balbezit. Stoisa rent richting de bal. Garbini onderschept slim de pass. Garbini geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Robson geeft de bal voor. Langone is nu in balbezit. Colace bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone onderschept slim de pass. Langone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson passt de bal met de wreef. Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Genzzano rent richting de bal. Genzzano met een sublieme pass. Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 78%, Club Atlético Labrunista 22%.
Arsenal de Sarandí F.C. - Club Atlético Labrunista 0:1

65e minuut.
Bonnet is nu in balbezit. Peperoni onderschept slim de pass. Peperoni met een sublieme pass. Legue rent richting de bal. Legue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
de Chateaubriand is nu in balbezit. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone met een sublieme pass. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti draait met de bal, schiet en ... Magrane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Chodil rent richting de bal. Peperoni is nu in balbezit. Chodil verovert de bal door een tackle van achteren. Garbini is nu in balbezit. Garbini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt de Chateaubriand de bal. de Chateaubriand speelt de bal door. Daar is Feldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombatti rent richting de bal. Colombatti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Club Atlético Labrunista 0:2

90e minuut.
Peperoni onderschept slim de pass. Peperoni geeft een hoge lob. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti haalt uit met een fantastische trap. Magrane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Sarandí F.C. - Club Atlético Labrunista 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Sarandí F.C. 76%, Club Atlético Labrunista 24%.
Arsenal de Sarandí F.C. - Club Atlético Labrunista 0:3