Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Foglia FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1738
Foglia FC Club Atlético Labrunista
433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Quintullanca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monroy met een snelle inworp. Langone is nu in balbezit. Langone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
La Manna geeft de bal voor. Genzzano is nu in balbezit. Genzzano passt de bal in één keer door. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 0:1

7e minuut.
Lenci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dell`Oro komt het veld opgelopen. Mateos met een harde bal richting middenveld. Dell`Oro kopt de bal weg. Daar is Schuster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robson is nu in balbezit. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. La Manna is nu in balbezit. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:1

17e minuut.
Nemer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bullrich komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dell`Oro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Hoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich begaat een overtreding. Del Hoyo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dell`Oro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Colombatti passt de bal zonder na te denken. Garbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genzzano probeert naar een medespeler te passen. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:2

43e minuut.
Langone geeft de bal voor. Dell`Oro heeft problemen om de bal te vangen. Garbini is nu in balbezit. Garbini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 59%, Club Atlético Labrunista 41%.
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:2

73e minuut.
Quilahuilque passt de bal met de wreef. Lobo is nu in balbezit. Lobo speelt de bal door. Schuster rent richting de bal. Schuster draait met de bal, schiet en ... Grünewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 44%, Club Atlético Labrunista 56%.
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:2