Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Labrunista Foglia FC
442 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Colombatti de bal onder controle te krijgen. Quilahuilque geeft de bal voor. Del Hoyo probeert de bal met de borst te controleren. Lobo geeft een hoge lob. Schuster maakt een snoekduik en kopt de bal. Grünewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. La Manna bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster onderschept slim de pass. Schuster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cibils onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Genzzano kopt de bal weg. Pelokon heeft problemen om de bal te vangen. Robson probeert naar een medespeler te passen. Colombatti rent richting de bal. Colombatti haalt uit met een fantastische trap. Mateos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lenci is nu in balbezit. Lenci geeft een lange en hoge pass. Robson met een sublieme pass. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Genzzano probeert naar een medespeler te passen. Quintullanca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colombatti. Colombatti krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Copes met de inworp. Pelokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelokon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schuster neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 0:1

33e minuut.
Nemer passt de bal zonder na te denken. Genzzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Genzzano probeert naar een medespeler te passen. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 1:1

39e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Lobo rent richting de bal. Schuster rent richting de bal. Schuster draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert La Manna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Hoyo zal de hoekschop nemen. Pelokon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelokon verovert de bal door een tackle van achteren. Pelokon met een sublieme pass. Garbini is nu in balbezit. Garbini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Labrunista 47%, Foglia FC 53%.
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 2:1

55e minuut.
Genzzano kopt de bal weg. Garbini controleert de bal met de borst. Lenci geeft de bal voor. Schuster is nu in balbezit. Schuster haalt uit met een fantastische trap. Grünewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Monroy met een snelle inworp. Robson controleert de bal met de borst. Schuster rent richting de bal. Schuster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 2:2

67e minuut.
Del Hoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni geeft een hoge lob. Lenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenci geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Genzzano rent richting de bal. Genzzano geeft een lange en hoge pass. Colombatti probeert de bal aan de voet te houden. Garbini is nu in balbezit. Garbini haalt uit met een fantastische trap. Mateos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pelokon is nu in balbezit. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone passt de bal met de wreef. Colombatti rent richting de bal. Colombatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Labrunista 57%, Foglia FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Labrunista - Foglia FC 2:2