Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san martin de san juan Coloma fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Schulze is nu in balbezit. Siniani maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Siniani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Siniani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Likankura geeft een lange en hoge pass. Bessone is nu in balbezit. Nicoletti rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silveyra speelt de bal door. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulze begaat een overtreding. Battaglia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Likankura is nu in balbezit. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva passt de bal in één keer door. Wirikaman is nu in balbezit. Wirikaman draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san martin de san juan - Coloma fc 0:1

38e minuut.
Bessone rent richting de bal. Loncuante onderschept slim de pass. Loncuante probeert naar een medespeler te passen. Wirikaman is nu in balbezit. Wirikaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san martin de san juan 54%, Coloma fc 46%.
san martin de san juan - Coloma fc 0:1

46e minuut.
Silveyra probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone is nu in balbezit. Bessone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bisconti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
san martin de san juan - Coloma fc 0:2

51e minuut.
Mesanich rent richting de bal. Mesanich passt de bal zonder na te denken. Sanders is nu in balbezit. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bisconti geeft een hoge lob. Paiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Jara de bal. Wirikaman rent richting de bal. Wirikaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Silveyra de bal. Bessone is nu in balbezit. Bessone probeert naar een medespeler te passen. Sava rent richting de bal. Sava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Likankura rent richting de bal. Likankura geeft de bal voor. Battaglia kopt de bal weg. Wirikaman is nu in balbezit. Wirikaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san martin de san juan - Coloma fc 1:2

77e minuut.
Sanders geeft een hoge lob. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wirikaman rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bessone speelt de bal door. Klungelig pakt Schulze de bal. Schulze passt de bal in één keer door. Bessone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessone geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san martin de san juan 65%, Coloma fc 35%.
san martin de san juan - Coloma fc 1:2