Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 corazones atletico tucuman99
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Frontini verovert de bal door een tackle van achteren. Frontini geeft de bal voor. Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossier is nu in balbezit. Mossier schiet op doel. Vaccarezza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Katz is nu in balbezit. Boritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz rent richting de bal. Senin rent richting de bal. Senin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Senin geeft de bal voor. De Souza geeft een lange en hoge pass. Castañeira probeert de bal met de borst te controleren. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Boritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz passt de bal zonder na te denken. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 corazones - atletico tucuman99 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 65%, atletico tucuman99 35%.
11 corazones - atletico tucuman99 1:0

51e minuut.
Toruño verovert de bal door een tackle van achteren. Senin rent richting de bal. Miracolo rent richting de bal. Senin rent richting de bal. Senin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vaccarezza speelt de bal door. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras verovert de bal door een tackle van achteren. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canqui neemt de hoekschop. De Virgilio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Boritz onderschept slim de pass. Katz verovert de bal door een tackle van achteren. Katz speelt de bal door. Unsandivaras is nu in balbezit. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Brindisi probeert naar een medespeler te passen. Canqui rent richting de bal. Fabbiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fabbiani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 52%, atletico tucuman99 48%.
11 corazones - atletico tucuman99 1:0