Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 corazones Foglia FC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Del Hoyo met een snelle inworp. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz probeert naar een medespeler te passen. Unsandivaras rent richting de bal. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Schuster speelt de bal door. Pelokon rent richting de bal. Pelokon draait met de bal, schiet en ... Toruño probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
11 corazones - Foglia FC 0:1

13e minuut.
Katz probeert naar een medespeler te passen. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi geeft een lange en hoge pass. Unsandivaras is nu in balbezit. Unsandivaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Copes rent richting de bal. Copes speelt de bal door. Katz is nu in balbezit. Katz schiet op doel. Mateos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Katz probeert de bal aan de voet te houden. Quilahuilque bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilahuilque passt de bal zonder na te denken. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vaccarezza trapt de bal weg. Katz kopt de bal weg. Franceschetti is nu in balbezit. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras schiet op doel. Mateos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
11 corazones - Foglia FC 1:1

27e minuut.
Dell`Oro passt de bal zonder na te denken. Quintullanca is nu in balbezit. Katz bereikt de bal nog maar net als eerste. Katz schiet op doel. Mateos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 corazones - Foglia FC 2:1

45e minuut.
Del Hoyo probeert naar een medespeler te passen. Lobo rent richting de bal. Lobo passt de bal met de wreef. Schuster is nu in balbezit. Schuster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 52%, Foglia FC 48%.
11 corazones - Foglia FC 2:1

47e minuut.
De Souza onderschept slim de pass. Zanazzi is nu in balbezit. Pelokon maakt een afschuwelijke overtreding. Pelokon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Quilahuilque rent richting de bal. Quilahuilque probeert naar een medespeler te passen. Zöpke heeft problemen om de bal te vangen. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras schiet op doel. Mateos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster is nu in balbezit. Schuster schiet op doel. Vaccarezza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
11 corazones - Foglia FC 2:2

72e minuut.
Zanazzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schuster. Zanazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Franceschetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsandivaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsandivaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Quintullanca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Del Hoyo de bal. Zöpke begaat een overtreding. Zöpke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 corazones 54%, Foglia FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
11 corazones - Foglia FC 2:2