Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urquiza Cf Subagh Kriya
Normal Tactiek Primero
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten adequate
poor Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Burin met de inworp. Hariga speelt de bal door. Wenuray is nu in balbezit. Wenuray schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burin zal de hoekschop nemen. Boadle rent richting de bal. Wenuray verovert de bal door een tackle van achteren. Wenuray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Belaga kopt de bal weg. Librizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Librizzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray rent richting de bal. Wenuray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Librizzi met een sublieme pass. Burin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Subagh Kriya 0:1

19e minuut.
Suff kopt de bal weg. Wenuray rent richting de bal. Barrientos is nu in balbezit. Wenuray verovert de bal door een tackle van achteren. Wenuray draait met de bal, schiet en ... Firmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Subagh Kriya 0:2

36e minuut.
Boadle is nu in balbezit. Librizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Librizzi met een sublieme pass. Wenuray rent richting de bal. Wenuray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suff speelt de bal door. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal zonder na te denken. Wenuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Burin speelt de bal door. Wenuray is nu in balbezit. Belaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray verovert de bal door een tackle van achteren. Wenuray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 74%, Subagh Kriya 26%.
Urquiza Cf - Subagh Kriya 0:2

57e minuut.
Belaga rent richting de bal. Wenuray verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Librizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Librizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Librizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Librizzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Librizzi rent richting de bal. Librizzi speelt de bal door. Daar is Wenuray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenuray haalt uit met een fantastische trap. Belaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Juni zal de hoekschop nemen. Hariga kopt de bal weg. Faerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray verovert de bal door een tackle van achteren. Wenuray schiet op doel. Firmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Juni met een snelle inworp. Librizzi probeert naar een medespeler te passen. Wenuray heeft problemen om de bal te vangen. Wenuray haalt uit met een fantastische trap. Firmat bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Subagh Kriya 0:3

78e minuut.
Suff passt de bal zonder na te denken. Daar is Librizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Librizzi probeert naar een medespeler te passen. Wenuray rent richting de bal. Wenuray draait met de bal, schiet en ... Firmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juni met de inworp. Librizzi speelt de bal door. Klungelig pakt Wenuray de bal. Wenuray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 54%, Subagh Kriya 46%.
Urquiza Cf - Subagh Kriya 0:3