Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiginima FC SOLIDOS FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Urbaitis rent richting de bal. Marker verovert de bal door een tackle van achteren. Llautureo is nu in balbezit. Llautureo schiet op doel. Mazzioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - SOLIDOS FC 1:0

7e minuut.
Marker kan de bal niet met de borst controleren. Marker geeft een lange en hoge pass. Benvenutto speelt de bal door. Poulter rent richting de bal. Poulter haalt uit met een fantastische trap. Alloco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Marker onderschept slim de pass. Llautureo bereikt de bal nog maar net als eerste. Llautureo passt de bal in één keer door. Cranwell is nu in balbezit. Cranwell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sandifer passt de bal met de wreef. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Poulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulter haalt uit met een fantastische trap. Alloco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiginima FC 46%, SOLIDOS FC 54%.
Shiginima FC - SOLIDOS FC 1:0

47e minuut.
Diur probeert naar een medespeler te passen. Marker probeert naar een medespeler te passen. Cranwell is nu in balbezit. Cranwell haalt uit met een fantastische trap. Mazzioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - SOLIDOS FC 2:0

54e minuut.
Lewandowsky is nu in balbezit. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca met een sublieme pass. Cranwell rent richting de bal. Cranwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - SOLIDOS FC 3:0

56e minuut.
Cranwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaitis is nu in balbezit. Llautureo onderschept slim de pass. Cranwell rent richting de bal. Cranwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Urbaitis is nu in balbezit. Marker verovert de bal door een tackle van achteren. Marker speelt de bal door. Cranwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balcarce kopt de bal weg. Marker is nu in balbezit. Urbaitis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urbaitis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marker moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marker kan niet meer verder spelen. Mattone komt het veld opgelopen. Mattone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deluzio heeft problemen om de bal te vangen. Llautureo rent richting de bal. Llautureo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - SOLIDOS FC 4:0

73e minuut.
Mattone rent richting de bal. Llautureo is nu in balbezit. Sandifer onderschept slim de pass. Mattone verovert de bal door een tackle van achteren. Mattone geeft een lange en hoge pass. Mazzioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sandifer passt de bal zonder na te denken. Balcarce rent richting de bal. Balcarce met een sublieme pass. Poulter rent richting de bal. Poulter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - SOLIDOS FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiginima FC 39%, SOLIDOS FC 61%.
Shiginima FC - SOLIDOS FC 4:1