Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.07
  • Stadion: Ronodal Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2730
Panflines FC Darkes Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Van Tuyne trapt de bal weg van het doel. Burkala is nu in balbezit. Bouchard is nu in balbezit. Zabala is nu in balbezit. Zabala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Micheletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkala geeft een lange en hoge pass. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - Darkes Fc 1:0

26e minuut.
Broveglio is nu in balbezit. Broveglio probeert naar een medespeler te passen. Lorenzato is nu in balbezit. Lorenzato geeft de bal voor. Orozco kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Zabala rent richting de bal. Zabala speelt de bal door. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Zabala rent richting de bal. Kessler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Kessler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabala wilt de vrije trap nemen. Ramacciotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prüne zijn tegenspeler op de grond. Prüne krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Prüne kopt de bal weg. Laveselli kan de bal niet met de borst controleren. Laveselli probeert naar een medespeler te passen. Zabala rent richting de bal. Zabala haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panflines FC - Darkes Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panflines FC 49%, Darkes Fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panflines FC - Darkes Fc 1:1

57e minuut.
Paillacar kopt de bal weg. Bouchard rent richting de bal. Rozenblat is nu in balbezit. Paillacar rent richting de bal. Paillacar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Alemanno de bal onder controle te krijgen. Broveglio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yácono de bal onder controle te krijgen. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Micheletti geeft de bal voor. Klungelig pakt Zabala de bal. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panflines FC 43%, Darkes Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panflines FC - Darkes Fc 1:1