Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.07
  • Stadion: KIROLITOS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2204
KIROLITOS Panflines FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Marjak geeft een lange en hoge pass. Daar is Favret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loscri rent richting de bal. Paillacar verovert de bal door een tackle van achteren. Paillacar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ranzini rent richting de bal. Burkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkala passt de bal met de wreef. Bilous bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilous draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ibarguren trapt de bal weg. Paillacar kopt de bal weg. Klungelig pakt Burmeister de bal. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Burmeister geeft een hoge lob. Inworp. Tresde met de inworp. Paillacar is nu in balbezit. Paillacar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky met een sublieme pass. Favret bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilous rent richting de bal. Bilous haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti bokst de bal weg.

44e minuut.
Tresde verovert de bal door een tackle van achteren. de Alvear onderschept slim de pass. de Alvear met een sublieme pass. Bilous is nu in balbezit. Bilous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIROLITOS 59%, Panflines FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIROLITOS - Panflines FC 0:0

50e minuut.
Tresde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Alvear speelt de bal door. Bilous is nu in balbezit. Favret is nu in balbezit. Favret haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
de Alvear probeert naar een medespeler te passen. Dolgouruky is nu in balbezit. Ranzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ranzini krijgt een gele kaart. Dolgouruky wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dolgouruky kan niet meer verder spelen. Tripayantv komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Paillacar onderschept slim de pass. Paillacar probeert naar een medespeler te passen. Burkala rent richting de bal. Burkala geeft de bal voor. Burmeister probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Marjak probeert naar een medespeler te passen. Tripayantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripayantv met een sublieme pass. Bilous is nu in balbezit. Bilous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIROLITOS 38%, Panflines FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIROLITOS - Panflines FC 0:0