Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosario Deport mostoles FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Cocconi de bal onder controle te krijgen. Gilman rent richting de bal. Bossel verovert de bal door een tackle van achteren. Bossel schiet op doel. Cadin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Krzysztoff is nu in balbezit. Krzysztoff geeft een hoge lob. Lucesole probeert de bal aan de voet te houden. Garmendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garmendia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiegh onderschept slim de pass. Saiegh passt de bal in één keer door. Garmendia heeft problemen om de bal te vangen. Garmendia draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario Deport 49%, mostoles FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rosario Deport - mostoles FC 0:0

56e minuut.
Garmendia geeft een lange en hoge pass. Krzysztoff kopt de bal weg. Lucesole rent richting de bal. Lucesole draait met de bal, schiet en ... Compagnuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Saiegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossel onderschept slim de pass. Bossel passt de bal in één keer door. Lucesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucesole schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Garmendia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garmendia passt de bal met de wreef. Krzysztoff rent richting de bal. Krzysztoff draait met de bal, schiet en ... Compagnuolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario Deport - mostoles FC 0:1

78e minuut.
Cocconi speelt de bal door. Grüdke heeft problemen om de bal te vangen. Grüdke probeert naar een medespeler te passen. Chiesa is nu in balbezit. Chiesa geeft een hoge lob. Tombolini bokst de bal weg.

80e minuut.
Calabrese is nu in balbezit. Saiegh onderschept slim de pass. Saiegh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krzysztoff de bal. Krzysztoff geeft de bal voor. Compagnuolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario Deport 63%, mostoles FC 37%.
Rosario Deport - mostoles FC 0:1