Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.07
  • Stadion: bocaneco Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1637
bocaneco Inter de Cordoba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Possetto geeft een lange en hoge pass. Eymun kopt de bal weg. Arino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino onderschept slim de pass. Andino haalt uit met een fantastische trap. Fontana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Andino kan de bal niet met de borst controleren. Andino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Willimburgh de bal. Willimburgh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bocaneco - Inter de Cordoba 0:1

9e minuut.
Millaldeo passt de bal met de wreef. Galazzo rent richting de bal. Willimburgh verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh haalt uit met een fantastische trap. Fontana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bocaneco - Inter de Cordoba 0:2

11e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal met de wreef. Cvitanich probeert naar een medespeler te passen. Willimburgh rent richting de bal. Willimburgh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Farragut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvitanich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Willimburgh rent richting de bal. Willimburgh schiet op doel. Fontana bokst de bal weg.

27e minuut.
Galazzo geeft de bal voor. Marshall probeert de bal aan de voet te houden. Schvartzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bocaneco - Inter de Cordoba 0:3

31e minuut.
Willimburgh is nu in balbezit. Luratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimburgh verovert de bal door een tackle van achteren. Willimburgh haalt uit met een fantastische trap. Fontana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bocaneco - Inter de Cordoba 0:4

44e minuut.
Eymun probeert naar een medespeler te passen. Stoissa is nu in balbezit. Stoissa probeert naar een medespeler te passen. Possetto rent richting de bal. Possetto passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
bocaneco - Inter de Cordoba 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocaneco 58%, Inter de Cordoba 42%.
bocaneco - Inter de Cordoba 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bocaneco 32%, Inter de Cordoba 68%.
bocaneco - Inter de Cordoba 1:4