Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarmiento de leones Ñuel
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Lung met de inworp. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Losa probeert naar een medespeler te passen. Gerlo kopt de bal weg. Cristante kan de bal niet met de borst controleren. Gennoni rent richting de bal. Gennoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pastore kopt de bal weg. Groia rent richting de bal. Maiorana verovert de bal door een tackle van achteren. Santangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santangelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Santangelo rent richting de bal. Corleto verovert de bal door een tackle van achteren. Corleto met een sublieme pass. Rotman rent richting de bal. Rotman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmiento de leones 55%, Ñuel 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarmiento de leones - Ñuel 0:0

46e minuut.
Becerra rent richting de bal. Vásquez rent richting de bal. Gerlo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerlo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Daar is Maiorana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Santangelo onderschept slim de pass. Maiorana rent richting de bal. Maiorana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert De Souza de bal onder controle te krijgen. Santangelo rent richting de bal. Alzamendi is nu in balbezit. Maiorana verovert de bal door een tackle van achteren. Maiorana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cassis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santangelo is nu in balbezit. Santangelo met een sublieme pass. Maiorana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiorana draait met de bal, schiet en ... Losa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rizzi met een sublieme pass. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bemberg zijn tegenspeler op de grond. Bemberg krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Escalante met een harde bal richting middenveld. Gennoni is nu in balbezit. Gennoni passt de bal in één keer door. Rotman is nu in balbezit. Rotman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmiento de leones 55%, Ñuel 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sarmiento de leones - Ñuel 0:0