Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.07
  • Stadion: Ronodal Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2038
Ronodal Urquiza Cf
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Rottenberg passt de bal met de wreef. Zucher is nu in balbezit. Maini onderschept slim de pass. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Llinfko geeft een lange en hoge pass. Faerman kopt de bal weg. Maini probeert de bal aan de voet te houden. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronodal - Urquiza Cf 0:1

15e minuut.
Maini verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko passt de bal zonder na te denken. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stampone geeft een lange en hoge pass. Faerman speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nikoturf de bal onder controle te krijgen. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronodal - Urquiza Cf 1:1

35e minuut.
Faerman met een sublieme pass. Márquez is nu in balbezit. Boadle onderschept slim de pass. Nikoturf onderschept slim de pass. Nikoturf draait met de bal, schiet en ... Firmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronodal 62%, Urquiza Cf 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronodal - Urquiza Cf 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Nikoturf de bal. Boadle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadle geeft de bal voor. Pascualli rent richting de bal. Pascualli geeft een lange en hoge pass. Luratti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Firmat trapt de bal weg van het doel. Gagliardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maini krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayllapan onderschept slim de pass. Ayllapan speelt de bal door. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ayllapan speelt de bal door. Faerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Faerman geeft de bal voor. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nikoturf is nu in balbezit. Boadle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadle geeft een lange en hoge pass. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronodal 69%, Urquiza Cf 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ronodal - Urquiza Cf 1:1